Платформа AlphaNow – Умови використання

БУДЬ ЛАСКА, УВАЖНО ОЗНАЙОМТЕСЯ З ЦИМИ УМОВАМИ ПЕРЕД ВИКОРИСТАННЯМ НАШОЇ ПЛАТФОРМИ

1 ВСТУП

Ці Умови використання (далі – “Умови”) (разом з зазначеними в них документами,) встановлюють правила, що застосовуються до вашого використання і доступу до платформи Alpha Now через наш веб-сайт, розташований за адресою https://online.alpha.org, або у будь-який інший спосіб, який ми можемо періодично визначати (далі – “Платформа”).

Платформою  опікується Alpha International («ми», «нас», «наш»). Ми є благодійною організацією, зареєстрованою в Англії та Уельсі під реєстраційним номером благодійної організації 1086179 і маємо офіс, зареєстрований за адресою HTB Brompton Road, London SW7 1JA. Ми розробили ряд онлайн-курсів, які ми робимо доступними для церков, що впроваджуються та контролюються кожною церквою та її керівництвом (кожен «Альфа-курс»). Кожна церква призначає адміністратора курсу для проведення Альфа-курсу («Адміністратор курсу»). Хоча ми розробили матеріали Альфа-курсу, окрема церква та її керівництво несуть відповідальність за надання кожного Альфа-курсу своїм учасникам. Платформа  дозволить  Адміністратору  курсу показувати Альфа-курс через  Vimeo або YouTube, треті  сторони.

Для зв’язку з нами надсилайте нам електронні повідомлення на адресу [email protected].

1.1 Використовуючи нашу Платформу, ви приймаєте ці Умови

Ці Умови поширюються на всіх користувачів Платформи – у тому числі, якщо ваш доступ до Платформи та участь у курсах Alpha забезпечено вашою церквою, а також якщо ви є адміністратором курсів Alpha, керуючим обліковими записами Платформи від імені вашої церкви. Отримуючи доступ до Платформи і використовуючи її, ви підтверджуєте, що приймаєте ці Умови і зобов’язуєтесь їх дотримуватись. Якщо ви не згодні з цими Умовами, ви не можете отримати доступ до нашої Платформи або використовувати її.

Зверніть увагу: що якщо ви є адміністратором курсу Alpha, ви несете відповідальність за ознайомлення та згоду усіх ваших учасників з цими Умовами до отримання ними доступу, а також за те, щоб вони дотримувалися їх під час використання Платформи.

1.2 Інші умови, що можуть застосовуватися до вас

Ці Умови поширюються лише на ваш доступ до Платформи та її використання. Усі інші послуги, які ми вам надаємо, зокрема ваша реєстрація та участь у кожному курсі Alpha (незалежно від того, чи здійснюється доступ через Платформу або в інший спосіб), регулюються окремими умовами надання послуг, які ви повинні будете підписати до завершення вашої реєстрації у відповідному сервісі Alpha.

Ці Умови посилаються на описані нижче додаткові умови, які також застосовуються до вашого використання нашої Платформи::

Альфа-курс буде показуватись всередині Платформи з використанням Vimeo або YouTube, надавачів третіх сторін. В результаті цього, умови використання  Vimeo та YouTube котрі знаходяться тут та тут, будуть застосовуватись до користування вами Платформою.

2 ВНЕСЕННЯ ЗМІН

2.1 Ми можемо вносити зміни до цих Умов

Під час кожного використання нашої Платформи, будь ласка, перечитайте ці Умови, щоб переконатися, що ви ознайомилися з Умовами, які є актуальними на даний момент. Останнє оновлення цих Умов: [Серпень 2021].

2.2 Ми можемо вносити зміни до нашої Платформи

Ми можемо періодично оновлювати і змінювати нашу Платформу з метою відображення змін у наших продуктах, послугах, потреби наших користувачів, наші пріоритети у бізнесі та/або з будь-яких інших причин. Ми намагатимемося завчасно повідомляти вас про будь-які суттєві зміни.

2.3 Ми можемо призупинити або відкликати нашу Платформу

Наша Платформа надається безкоштовно. Ми не гарантуємо, що наша Платформа або будь-який контент на ній будуть доступні постійно або без перебоїв. Ми можемо призупинити, відкликати або обмежити доступ до Платформи у повному обсязі або до будь-якої її частини з будь-якої причини. Ми намагатимемося завчасно повідомити вас про будь-яке таке призупинення або відкликання.

Ви несете відповідальність за те, щоб усі, хто отримує доступ до нашої Платформи через ваше інтернет-з’єднання, були ознайомлені з цими Умовами та дотримувалися їх.

2.4 Ми можемо передати цю угоду третім особам

Ми можемо передати наші права і обов’язки за цими Умовами іншій організації. Якщо це станеться, ми постараємося повідомити вам про це в письмовому вигляді, що може включати електронну пошту та/або повідомлення на Платформі.

3 Відмова від відповідальності

3.1 Інформація про цю платформу

Хоча ми докладаємо достатніх зусиль для оновлення інформації на нашій Платформі, ми не робимо жодних заяв, гарантій або запевнень, явних або неявних, щодо надійності, точності, повноти або актуальності контенту на нашій Платформі. Зверніть увагу, що якщо ви отримуєте доступ до курсів Alpha та берете в них участь за допомогою Платформи, то інформація, що надається вам в рамках цієї послуги, буде регулюватися нашими окремими умовами надання послуг.

3.2 Веб-сайти третіх осіб

Надані третіми особами посилання на інші сайти та ресурси, які містить наша Платформа, розміщено виключно для вашої інформації. Такі посилання не можуть тлумачитися як схвалення нами цих сайтів або інформації, яку ви можете з них отримати. Ми не контролюємо контент цих сайтів або ресурсів третіх осіб.

3.3 Контент, створений користувачами

Платформа може містити інформацію та матеріали, завантажені іншими користувачами Платформи, через функції чату Платформи, дошки оголошень та/або будь-які інші функції, розроблені нами для заохочення співробітництва та обміну інформацією на нашій Платформі. Ця інформація і ці матеріали не були перевірені або схвалені нами. Думки, висловлені іншими користувачами на нашій Платформі, не обов’язково відображають наші погляди або цінності. Якщо ви створюєте будь-який контент на нашій Платформі, будь ласка, ознайомтеся з пунктом 5 (Інтерактивні послуги) нижче.

Якщо ви бажаєте поскаржитися на контент, завантажений іншими користувачами, будь ласка, пишіть нам на адресу [email protected].

4 ВАШЕ ВИКОРИСТАННЯ НАШОЇ ПЛАТФОРМИ

Ми залишаємо за собою право призупинити або припинити ваш доступ до Платформи, якщо:

  • ми обґрунтовано вважаємо, що ви не дотримуєтесь цих Умов; та/або
  • ви використовуєте Платформу у будь-яких інших цілях, не пов’язаних з проведенням або відвідуванням курсу Alpha International.

4.1 Заборонені способи використання

Ви можете використовувати нашу Платформу лише для адміністрування, участі або навчання на курсах Alpha. Вам не дозволяється використовувати нашу Платформу і повинні забезпечити, щоб будь-яка особа, якій ви надаєте доступ до Платформи, не використовувала нашу Платформу:

  • у будь-який спосіб, що порушує будь-які чинні місцеві, національні або міжнародні нормативно-правові акти;
  • у будь-який незаконний або шахрайський спосіб або з будь-якою метою порушення закону або скоєння шахрайства;
  • з метою заподіяння шкоди або спроби заподіяння шкоди неповнолітнім у будь-який спосіб;
  • з метою залякування, образи, або приниження будь-яких осіб;
  • з метою передачі або організації передачі будь-яких незапрошуваних або несанкціонованих рекламних матеріалів або будь-якої іншої форми аналогічних пропозицій або спаму; та/або
  • з метою несанкціонованого доступу, втручання, пошкодження або порушення роботи будь-якої частини нашої Платформи, будь-якого обладнання або мережі, на якій зберігається наша Платформа, будь-якого програмного забезпечення, використовуваного при наданні нашої Платформи; або будь-якого обладнання, мережі або програмного забезпечення, що належить будь-якій третій стороні або використовується нею.

4.2 Дані вашого облікового запису

Якщо ви обираєте або вам надається ідентифікаційний код користувача, пароль або будь-яка інша інформація в рамках наших процедур безпеки для доступу до всієї Платформи або її частини, ви повинні поводитися з такою інформацією як з суворо конфіденційною. Ви не маєте права розголошувати її третім особам.

Ми маємо право відключити будь-який ідентифікаційний код користувача або пароль, обраний вами або присвоєний нами, в будь-який час, якщо, на нашу обґрунтовану думку, ви не виконали одне з положень цих Умов, або з будь-яких інших міркувань безпеки.

4.3 Використання матеріалів на нашій Платформі

Ми є власниками або ліцензіатами усіх прав інтелектуальної власності на нашу Платформу, контент, що надається вам через Платформу, та матеріали, що містяться на ній. Ці матеріали захищено законами про авторське право та угодами в усіх країнах світу. Усі права застережено.

Вам не дозволяється використовувати будь-яку частину контенту нашої Платформи з метою іншою, ніж адміністрування, участь або навчання на курсах Alpha відповідно до нашого дозволу.

Якщо ви надрукуєте, скопіюєте або завантажите будь-яку частину нашої Платформи з порушенням цих Умов, ваше право використання нашої Платформи буде негайно припинено, і ви повинні будете, на наш розсуд, повернути або знищити будь-які зроблені вами копії матеріалів.

4.4 Безпечність нашої платформи

Ми не можемо гарантувати, що наша Платформа буде безпечною або вільною від помилок або вірусів. Ви несете відповідальність за налаштування своїх інформаційних технологій, комп’ютерних програм і платформи для доступу до нашої Платформи. У відповідних випадках ви повинні використовувати власне програмне забезпечення для захисту від вірусів.

Вам забороняється зловживати нашою Платформою, свідомо впроваджуючи та/або роблячи її вразливою для вірусів, троянських коней, хробаків, логічних бомб, реєстраторів натискань клавіш, шпигунських програм або інших матеріалів, які є шкідливими або технологічно небезпечними. Вам забороняється намагатися виконувати декомпіляцію, дизасемблювання, розбирання на складові коди або інше приведення всієї Платформи або її частини в зручну для людини форму. Вам забороняється намагатися отримати несанкціонований доступ до нашої Платформи, сервера, на якому зберігається наша Платформа, або будь-якого сервера, комп’ютера або бази даних, під’єднаних до нашої Платформи.

5 ІНТЕРАКТИВНІ ПОСЛУГИ

5.1 Завантаження контенту на нашу Платформу

Щоразу, коли ви використовуєте функцію, що дозволяє вам завантажувати контент на нашу Платформу або контактувати з іншими користувачами нашої Платформи, в режимі відеозв’язку або тесту, ви повинні дотримуватися стандартів контенту, що викладені в цих Умовах.

Будь-контент, який ви завантажуєте на нашу Платформу, буде вважатися неконфіденційним та таким, що не є об’єктом права власності. Ви зберігаєте усі права власності на свій контент, але надаєте нам обмежену ліцензію на використання, зберігання та копіювання цього контенту, а також на його поширення та надання третім особам з метою забезпечення роботи Платформи. Завантажуючи або розміщуючи контент на нашій Платформі, ви надаєте нам право на використання такого контенту.

Ми також маємо право розкрити вашу особистість будь-якій третій стороні, яка стверджує, що будь-який контент, розміщений вами на нашій Платформі або завантажений на неї, містить ознаки порушення їх прав інтелектуальної власності або їх права на недоторканність приватного життя.

Ми маємо право видалити будь-який контент, який ви публікуєте на нашій Платформі, якщо, на нашу обґрунтовану думку, ваш контент не відповідає стандартам, викладеним в цих Умовах.

5.2 Стандарти контенту

Ці стандарти контенту поширюються на всі матеріали, які ви розміщуєте на нашій Платформі та на будь-які пов’язані з нею інтерактивні послуги, у тому числі використання посилань на відео.

Кожна публікація повинна бути точною (якщо містить викладення фактів), правдивою (якщо містить викладення думок) та відповідати чинному законодавству. Публікація не повинна:

  • містити матеріали, що дискредитують будь-яких осіб;
  • містити будь-які матеріали, що є непристойними, образливими, ненависницькими або провокаційними;
  • рекламувати матеріали сексуального характеру;
  • пропагувати насильство;
  • пропагувати дискримінацію за ознакою раси, статі, релігії, національності, фізичних обмежень, сексуальної орієнтації або віку;
  • порушувати авторське право, право на бази даних або торговельну марку будь-якої іншої особи;
  • вводити в оману інших осіб;
  • бути виготовленою з порушенням будь-яких юридичних зобов’язань перед третіми особами, наприклад, договірних зобов’язань або зобов’язань з нерозголошення;
  • пропагувати будь-яку незаконну діяльність;
  • бути погрозливою, образливою або такою, що порушує приватне життя інших осіб або викликає роздратування, неспокій або недоречну тривогу;
  • може турбувати, засмучувати, бентежити, тривожити або дратувати будь-яких інших осіб;
  • використовуватися для того, щоб видавати себе за будь-яку особу або вводити в оману щодо своєї особи або зв’язку з будь-якою особою;
  • створювати враження, що він виходить від нас, якщо це не відповідає дійсності;
  • захищати, пропагувати або допомагати здійснювати будь-які протиправні дії, як, наприклад, порушення авторських прав або неправомірне використання комп’ютерної техніки; або
  • містити будь-яку рекламу або просувати будь-які послуги або посилання на інші сайти без нашого дозволу.

Ви повинні постійно проявляти повагу до інших користувачів Платформи.

6 ПРИЗУПИНЕННЯ ТА ПРИПИНЕННЯ ДІЇ

Ми будемо визначати виключно на свій розсуд, чи відбулося порушення цих Умов внаслідок використання вами нашої Платформи. Порушення цих Умов може привести (але не виключно) до вжиття нами усіх або будь-якого з зазначених нижче заходів:

  • негайне, тимчасове або постійне відкликання вашого права на використання Платформи;
  • негайне, тимчасове або постійне видалення будь-яких матеріалів, завантажених вами на Платформу;
  • надсилання вам попередження;
  • ініціювати судовий розгляд або будь-які інші юридичні дії проти вас щодо будь-яких витрат або збитків, що виникли в результаті порушення, та/або
  • розкриття такої інформації правоохоронним органам, якщо ми обґрунтовано вважаємо це необхідним або якщо цього вимагає закон.

7 ГАРАНТІЯ  БЕЗПЕКИ

8 Обмеження відповідальності

8.1 Незалежно від того, чи є ви користувачем – фізичною особою або організацією:

Ми не виключаємо і не обмежуємо жодним чином нашу відповідальність перед вами, якщо подібні дії суперечать чинному законодавству, зокрема, відповідальність за заподіяння смерті або тілесних ушкоджень внаслідок нашої недбалості або недбалості наших працівників, представників або субпідрядників, а також за шахрайство або введення в оману.

Інші обмеження та виключення застосовуватимуться до відповідальності, що виникає внаслідок постачання будь-яких продуктів чи послуг, у тому числі надання курсів Alpha, що регулюватиметься нашими відповідними умовами надання послуг.

8.2 Якщо ви є користувачем-організацією:

Ми виключаємо всі неявні умови, гарантії, запевнення або інші положення, які можуть застосовуватися до нашої Платформи або будь-якого контенту на ній.

Ми не несемо відповідальність перед вами за будь-які втрати або збитки (навіть якщо во ни є передбачуваними) за угодою, внаслідок делікту (у т.ч. через недбалість), порушення встановлених законом обов’язків або іншим чином, що виникають в зв’язку з:

  • використанням або неможливістю використання нашої Платформи; або
  • використанням будь-якого контенту, що відображається на нашій Платформі або є доступним на ній, або спиранням на такий контент.

Зокрема, ми не несемо відповідальності за:

  • втрату прибутку, збуту, бізнесу або доходу;
  • призупинення господарської діяльності;
  • втрату очікуваних заощаджень;
  • втрата доступу до використання або пошкодження програмного забезпечення або персональних даних; або
  • будь-які непрямі або побічні збитки або шкоду.

8.3 Якщо ви користувач – фізична особа:

Просимо врахувати, що ми надаємо нашу Платформу лише для домашнього та приватного використання. Ви погоджуєтеся не використовувати нашу Платформу в комерційних або ділових цілях, і ми не несемо перед вами жодної відповідальності за неотриману вигоду, втрату бізнесу, переривання діяльності або втрату ділових можливостей.

8.4 Як ми можемо використовувати ваші персональні дані

Ми використовуватимемо ваші персональні дані виключно у спосіб, зазначений у нашій Політиці конфіденційності. Детальна інформація за посиланням.

9 Загальні положення

Невикористання або невиконання нами будь-якого права або положення цих Умов не є відмовою від такого права або положення.

У разі, якщо будь-яке положення цих Умов буде визнано незаконним, недійсним або таким, що не має позовної сили, таке положення, проте, залишається чинним, наскільки це дозволяється чинним законодавством, а нечинна частина вважається відокремленою від цих Умов. Таке рішення не впливає на чинність та позовну силу решти положень.

На жодну з цих Умов не може застосовуватися вимога примусового виконання відповідно до Закону про контракти (щодо прав третіх осіб) 1999 року будь-якою третьою стороною.

Будь-які права, не визначені явно у цих Умовах, зберігаються за нами.

З метою дотримання всіх чинних законів Великобританії і США про санкції і експортний контроль ми обмежуємо доступ до нашої Платформи залежно від географічного положення. Якщо ви перебуваєте у країні або регіоні, на який поширюються чинні санкції або заходи експортного контролю, ви не зможете отримати доступ до нашої Платформи. На дату цих Умов перелік таких територій включає Кубу, Іран, Північну Корею, Сирію та Кримський регіон України/Росії, і може періодично змінюватися. Крім того, ви не можете отримати доступ до нашої Платформи, якщо ви є фізичною особою, яка підпадає під чинні санкції Великобританії або США. Отримуючи доступ до нашої Платформи, ви підтверджуєте, що не підпадаєте під такі санкції Великобританії або США і що не перебуваєте або не проживаєте в країні або регіоні, на які поширюються чинні санкції або заходи експортного контролю, у тому числі й будь-які з перерахованих вище.

Ці Умови регулюються й тлумачаться відповідно до законодавства Англії та Уельсу, а виняткову юрисдикцію для вирішення будь-яких суперечок, які можуть виникнути в зв’язку з цими Умовами, мають суди Англії.

10 ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ Якщо у вас виникли будь-які проблеми з доступом до нашої платформи, будь ласка, напишіть нам за адресою [email protected]. Ми завжди намагаємося оперативно реагувати на усі звернення.